BF2 den sonrası işe yaramaz... Hatta BF2 nin ek paketleri bile işe yaramaz. Sadece ilk ek paket special forces var, o güzel..
BF2 Armed Fury oynadım olmamış...
BF2 Euro Force oynadım olmamış...
BF2142 oynadım olmamış...
2142 Northern oynadım olmamış...
BF Bad Company olmamış...
BF Heroes Zevkli aslında ama olmamış...
BF 1943 eh işte ama o da olmamış...
Şimdi BF Bad Company 2 gelicek hem de bu sefer PC için de geliyor, bakalım o nasıl olacak...
Bence BF1942 çok güzeldi, deliler gibi oynardık, orjinali hala durur masamda baş köşeye koydum tablo gibi durur... Onun ek paketleri de iyiydi. Sonra BF Vietnam geldi, o da çok zevkliydi, AI biraz aptaldı ama idare ediyorduk multisiyle

Sonra BF 2 geldi ki ammaaan! Modern savaş zaten... Bitirdi olayı... İlk oynadığımda tamam artık bundan güzelini yapamazlar ben bunu alayım demiştim ne tekim de ondan güzelini yapamadılar

BF 2 başarılarının tepe noktasıydı... Daha da geçemediler, geçemezler de kolay kolay.. Ancak aynı oyun sisteminde daha iyi grafikler, daha büyük yeni haritalar, biraz daha gerçekçi oynanış falan olacak ki, o zaman tamamdır. Ki bunu da Project Reality modu yartı zaten

O zaman işleri biraz daha karıştıralım;
Siz BF2'yi mi yoksa Call of Duty 4'ü mü tercih edersiniz?
BF2'nin ortamı süperdir ama CoD4'ünki başaka hiçbir yerde yok.
BF2'nin grafikleri güzeldir , CoD4'ünküler süperdir.
BF2'yi ranked olduktan sonra online oynamaya hala doyamazsınız, CoD4'ü online serverlarını iyi oynadıklarını sanan türkler p*ç etmişlerdir afedersin.
BF2'de özgürlüğün tavan yaptığı görülür, CoD4'te piyadesinizdir...
Sizce hangisi?
CoD4'e çok iyi bir oyun, onun da bir eşi yok, film gibi... Ama bana sorsalar birini seç ama diğerini hiç oynamamış olacaksın hafızandan silicez, kesinlikle BF2'yi seçerdim... BF2 candır, heyacandır