0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel fikir evet fakat kaplanın dediği gibi skinler sadece sana görünür... bildiğim kadarıyla en basit ifadeyle her kaplamanın bir numarası var, misal sen 1453temalı kaplamayı indirip kuruyorsun o gidip kendini "5" numaralı kaplamanın üzerine yazıyor. sonra online uçarken senle ben karşılaştığımızda bana kaplamanın tamamı gelmiyor, zaten gelse bu uzun süreceğinden oyun çok takılır, benim bilgisayarıma sadece "5 numarayı kullanıyor" bilgisi geliyor. bandeki oyun benim harddiskimden "5" numaralı kaplama hangisiymiş buluyor ve seni onunla kaplıyor. Sende ne olduğu muhim değil bendeki 5 numaralı kaplama üzerinde kurbağa desenleri olan bi taneyse ben seni öyle görüyorum.hatta ben bu konuda şöyle bir teori geliştirmiştim; bende yüklü olan tüm kaplamaları parlak kırmızı bir renkle doldurursam düşmen ne kaplama seçerse seçsin ben onları parlak kırmızı olarak görecektim. onlar damgalı eşek gibi dolaşırken ben onları daha uzak mesafeden daha kolay görecektim, it dalaşı yaparken ağaçların arasında daha çabuk görecektim ama vazgeçtim sonradan, sonuçta zevk için uçuyorum, bu bir yarışma yada turnuva değil, neden kendi göz zevkimi de bozayım ki diye düşündüm, gereksiz gördüm. ama dünyada ilk benim aklıma gelmemiştir illaki, mutlaka daha önce düşünenler de olmuştur, bilmiyorum kullanan var mı