0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Server' larda;Awacs bilgi mesajlarını net görmek, sayfanın ortasına inen yazıları ise görmemek için chat penceresi modunu mutlaka yükleyin arkadaşlar.104 server' da denendi
I need HELP!! ya arkadaşlar FC2 çıkalı çok kısa bir süre olmasına rağmen maşallah 2. aktivasyon da gitmek üzere.. şu an FC2 de herhangi bir mod yüklü olmamasına rağmen nezaman 104 lere girmeye kalsam " ıntegrity check failed" uyarısı alıyorum. Bildiğim kadarı ile eğer illegal bişey yüklendiğinde bu uyarı geliyordu ama sadece 104 lerde ve 51 lerde oluyordu bu. fakat dediğim gibi hiç bişey yüklü değil. sadece ekremin yukarıda anlattığı fps ayarlarını yapmıştım onun dışında herhangi bir değişiklik yok. Hatta graphic dosyasını sonradan orjinali ile değiştim ama şu lanet" ıntegrity check failed uyarısı gelmeye devam ediyor 104 ler dışında bir çok serverdede bu uyarı var. bazı serverlere girebiliyorum. Ailemizin yazılımcısı şu olaya bir el at yahu
murat abi aradığın cevaplar burada : 5n 1k http://www.simwolfs.com/forum/index.php/topic,1659.0.html