0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar..Kurtları tanıtım filmi yarışması yapılacaktır..Yarışmaya 141st_Yeniceri ve 141st_Akıncı hariç herkez katılabilir.Birincilik ödülü 6 aylık sınırsız Rapidshare üyeliğidir.Yarışma kuralları..1-Tanıtım filmindeki uçakların üzerinde (düşman hariç) kurtlar Logosu bulunacaktır.2-Bütün uçakları kullanmak serbesttir.3-Istenilen her türlü muzik kullanılabilinir.4-Filmde Lockon goruntulerinden başka görüntü kullanılamaz. Fakat istenilen her türlü efekti eklemek serbesttir.5-Film en az 1 dakika en çok 6 dakika olabilir..6-Aynı sahne iki kere kullanılamaz.7-Ekip olarak katılmak serbesttir fakat bir ekipte iki kişiden fazla olamaz.8-Başka videolarda veya filmlerde kullanılmış görüntüleri kullanmak diskalifiye edilme sebebidir.Filmler en geç 30-Nisan-2008 tarihi saat 18:00'a kadar 141st_Yeniçeri'ye veya 141st_Akıncı'ya teslim edilmelidir.Bu tarihten 1 hafta sonra kazanan belirlenecek ve kazanan film Kurtlar adına Lockon ru da yayınlanacaktır.Jüri üyeleriGlawing_Amraam (ED resmi Tanıtım filmi görevlisi)Lothramoth (ADA ekibi resmi Tanıtım filmi görevlisi)Rockwelder (SIM-MOD kurucu ve Admin)ThomasWeiss (lockonfiles Admin)EvilBivol (Lockon.ru Admin ve Black Shark Test pilotu)Herkeze başarılar141st_Yeniçeri