Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi artık key yedeklemek için eski FC deki sistem gibi donanım aynıysa bi sorun olmadan kullanma olayı yok bunun yerine deaktive sistemi getirmişler ama ben bi sistem geliştirdim ve baya da deniyordum çalışıyor az önce de A-10u böyle yaptım oldu..
1) Başlat>Çalıştır>"regedit" yazıp kayıt defterine giriyorsunuz..
2)Daha sonra
HKEY_CURRENT_USER>Software>Eagle Dynamics yerine geliyorsunuz ve hangi DCS simulasyonunu yedekleyecekseniz onun keys klasörüne sağ tıklayıp "VER" seçiyorsunuz.
3)Yedek key dosyasını bilgisayarınızda tekrar yüklemek için güvenli bir yere kaydediyorsunuz..
4) Artık tekrar key yükleme işlemini bu dosyaya çift tıklayarak yapabilirsiniz.

Simulasyonu çalıştırıken direk multiplayer kısayoluna girerseniz eğer key girmemişseniz sizden direk key ister ama key işlemi tamamsa simulasyonu açar işte kanıtı..

NOT: Key yedekleme işlemini yaparkenki driverlarınız keyi kullandıktan sonra da aynı driverlar olmalı uyuşmaları gereklidir aksi taktirde çalışmaz!
Basitçe benim yaptığım yöntemi açıklayayım:
Öncelikle bilgisayarıma format attım tüm driverları (anakart, ekran kartı..) kurdum sonra A-10u yükledim ve key işlemini normal serial kodumu girerek yaptım ardından simulasyonu çalıştırdım ve çıkıp keyimi bu yöntemle yedekledim..
Daha sonraki formatta yine aynı şekilde driverları kurduktan sonra A-10u yükledim ve bu sefer bu yedek dosyasını çalıştırdım ve simulasyonumu hiç key hakkı kaybetmeden çalıştırdım..
İyi uçuşlar..