A-10 Dan haberim yoktu

ama ekibin sizden korkduğu ortada 9 sayfa olmuş saten ilgi muhteşem keşke imkan olsa kaliteli kaplama resimleri çekebilsem. Keşke imkan olsa maddi olarak da bişeyler yapabilsek de işi çok daha gelişdirseniz.Yanlız sanıyorum sürekli resim paylaşmıyorsunuz bu çok iyi aslında %100 hazır olana kadar bırakın adamlar yapacaklarını yapsın ve satışa başlasın siz sessiz sedasız gümbür gümbür gelirken haberleri olmasın ki ortalığı ayağa kaldırın.Hem o modelin eksikleri artılarına bakarak daha iyi iş çıkarırsınız.
Bir iki önerim olucak detayları bilmiyorum aslında ne planlıyorsunuz ama firmanın satışa başlamasına daha çok vardır. onlar az çok duyurmaya başlar ücret vs. firma 30 ise siz 25 e daha iyisini ücretli olarak satsanız? Çünkü o toplanan miktar siteye ve yapılan buluşmalarda harcanır yada ekibe eşit şekilde dağıtılır. Çünkü hakediyorsunuz.
Diğer bi önerim büyük ihtimal firma abartılı bi kaplama ve ayrıntı yapmayacakdır. Biz tren olarak çalışmalar yapıyoruz hat model vs. ruslar kodlarda muhteşem ve aracın ön camında yağmur yağdığında damlacıklar oluşuyor. Sizler aslında bu konuyu bir araşdırsanız belki işinize yarıyabilir. Sanıyorum f1 2010 da da bu var. Bu tür artı şeyler yapabilirseniz firma kendini epey bi boşlukda hissedecekdir.

Ben bu konuyu sizlere yani ekibe özel mesaj olarak bi göndereyim biliyorsunuz ama birde o şekilde inceleyin faydası olacakdır.
Kolay Gelsin.