Username:

Password:

Gönderen Konu: Artık ben de varım  (Okunma sayısı 1012 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +34/-2
  • Best Wax Killer
Ynt: Artık ben de varım
« Yanıtla #15 : Ağustos 16, 2011, 04:57:01 ÖS »
Cadet olup olamıyacağına  ilgili arkadaşların değerlendirmesi sonucunda karar verilir.
Madem bu filonun bir pilotu olmak istiyorsun,prensiplerini bir kenara bırakıp joyistik edinmekle işe başlayabilirsin ;)

Çevrimdışı Pençe

• Yeni Üye
  • *
  • Ülke: 00
  • Kıdem: +2/-0
« Yanıtla #16 : Ağustos 17, 2011, 01:15:05 ÖÖ »
Koray ve serkan uzun yıllardır Lock On ile uçar özellikle koray çok uzun yıllardır benimle uçar tabi yıllar önce den beri bu ortamı çok iyi biliyorum yeni katılan arkadaşlara aşırı saygı ile karşılık verilmesi bu ortamı eşsiz kılıyor ancak son yıllarda epey bi yeni arkadaş aranıza katılmış güzel gelişmeler olmuş sizlerle uçma ve konuşma imkanımız olmuşdu özellikle emre ve alper ile epey uçuş yapmışdık ama çok uzun yıllar geçdi Koray ve Serkan mağlesef fc ile uçma imkanı bulamadıkları için belki 1 yıldır aranızda olan arkadaşlardan da kötü uçuşlar yapmaları normaldir ancak kısa sürede kendilerini toplayacaklarını düşünüyorum. Bu arada koray buradaki birkaç çok tecrübeli arkadaşları dinlemende fayda var fc farklıdır joy şart ama herhangibir filoya girmeden de uçuşlar yaparsın. Tanımadığım sanırım biraz aranızda yeni olan arkadaşların yorumları pek hoş değil kimi zaman hiç bir bilgi sahibi olmayan kişiler alınırken bu tür tecrübeli veya kısa sürede eski performansını yakalayacak kişiler her ne olursa olsun filo için değerlidir. 3-4 Yıldır her gün bu işle ilgilenen bu iki arkadaşımıza 1-2 yıldır ılgılenen ve sanırım buradaki ortam hakkında bilgisi olmyan arkadaşların yorumları umarım zamanla değişir ve eskisi gibi hoş mesajlar olur.Koray ve serkan tekrar demem de fayda var özellikle (EagleTurk) (Emre ve Alper gibi uzun yıllardır burada olan arkadaşlar ile tanışıp kendinizi fc de gelişdirmeniz ve bu birkaç arkadaşın söylediklerini dikkate almanız faydanıza olur. Sıkıntı yaşadığınızda bu ortamda kalarak filoya girmekden vazgeçerek istediğiniz gibi uçuşlar da yapabilirsiniz.
İyi Uçuşlar.
Murat
FSX

• *
  • Best Wax Killer
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2011, 03:26:03 ÖÖ »
Az yardım edin boynuz kulağı nasıl geçiyormuş şahit olun :P

Rudderları adam gibi kullanamayacağın demektir bu. fazla iddalı laf etmişsin ama cesaretinden ötürü tebrik ederim. ;) ama şunuda belirtiyim fc 2 nin uçuş dinamikleri fc 1.x e benzemez bvr karşılaşmalarında bir sorun olmaz ama düşman 15 km ye girdiği zaman "me" lemen 30 km öteden duyulur :) bol şans!  :tsk

Pençe arkadaşım yukarıda bazı yeni pilotların saygısız konuşmalarından bahsetmişsin..baktım fakat kimsenin saygısızca bir kelime sarfettiğini göremedim.
Bizden yardım isteyen herkim olursa olsun filomuz pilotları ayrım yapmaksızın canı gönülden bilgilerini paylaşır..

Harekat komutanımız olan Ekrem 141st_Eko1 mizahsen yaparak birazda espirili bir şekilde yukarda bir örnekleme yapmış.
Filomuza cdt olarak alınıp eğitimlerini başarılı birşekilde tamamlayan ve 141st olmayı hakeden her pilotumuz içimizdeki en eski pilotumuz kadar bilgili ve becerilidir demektir..
Koray ile dün uçtuk koray temel anlamda uçmayı biliyor ama eksikleri çok fazla birde buna joysuz olması  eklenirse var olan yeteneklerini üst seviyeye çıkaramaz.

Serkan ile birlikte uçtuk ilgili arkadaşlarımızın olumlu görüş bildirmesi ile filomuza cdt olarak almayı uygun gördük.
Filomuza bir pilot(Kurtlar Ailesine bir fert) alırken aradığımız uçmayı bilmesinden çok arkadaşlarına karşı saygılı, olgun ve ekip çalışmasına uyumlu olabilecek kişileri seçiyoruz..Uçmasını biz ögretiriz ama belli bir yaştan sonra kimsenin kişiliğini değiiştiremeyiz..

Ayrıca bizimle uçmak için illaki filomuza dahil olmanızda gerekmez..Daha öncede belirtiğim gibi bizler bilgilerimizi paylaşmaktan keyif alan insanarız ;)

Çevrimdışı 141cdt_Pirate

• 141st Cadet Group
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +1/-0
« Yanıtla #18 : Ağustos 17, 2011, 03:52:51 ÖÖ »
eagleturk arkadaşımıza katılmamak elde değil burada ki ortam çok farklı gerçekten herkes hakkaniyetli ve alçak gönüllü bir şekilde yaklaşıyor yıllardır  bu filoda uçmalarına rağmen.ben şahsım adıma asla ve asla hiç bir şekilde art niyet görmedim.pençe arkadaşımızın endişelenmesini gerektiren hiç bir durum yok  :dsa:.hiç bir şekilde küçük görme yok tam tersine bir kucaklama ve eksiklerin gidirilmesi adına sadece bilgi alışverişi var madem buranın bir üyesiyiz fikir alışverişi ve tavsiyeler olacaktır aksine bu bizlerin eksiklerini gidermede eşsiz bir fırsattır. :ucak

Çevrimdışı 141st_Kanuni

• *
  • Kıdem: +36/-1
« Yanıtla #19 : Ağustos 17, 2011, 09:25:03 ÖÖ »

Çevrimdışı 141st_m108s

• 141st Wolfs XO
  • *
  • Kıdem: +14/-0
« Yanıtla #20 : Ağustos 17, 2011, 08:46:23 ÖS »
Koray ve serkan uzun yıllardır Lock On ile uçar özellikle koray çok uzun yıllardır benimle uçar tabi yıllar önce den beri bu ortamı çok iyi biliyorum yeni katılan arkadaşlara aşırı saygı ile karşılık verilmesi bu ortamı eşsiz kılıyor ancak son yıllarda epey bi yeni arkadaş aranıza katılmış güzel gelişmeler olmuş sizlerle uçma ve konuşma imkanımız olmuşdu özellikle emre ve alper ile epey uçuş yapmışdık ama çok uzun yıllar geçdi Koray ve Serkan mağlesef fc ile uçma imkanı bulamadıkları için belki 1 yıldır aranızda olan arkadaşlardan da kötü uçuşlar yapmaları normaldir ancak kısa sürede kendilerini toplayacaklarını düşünüyorum. Bu arada koray buradaki birkaç çok tecrübeli arkadaşları dinlemende fayda var fc farklıdır joy şart ama herhangibir filoya girmeden de uçuşlar yaparsın. Tanımadığım sanırım biraz aranızda yeni olan arkadaşların yorumları pek hoş değil kimi zaman hiç bir bilgi sahibi olmayan kişiler alınırken bu tür tecrübeli veya kısa sürede eski performansını yakalayacak kişiler her ne olursa olsun filo için değerlidir. 3-4 Yıldır her gün bu işle ilgilenen bu iki arkadaşımıza 1-2 yıldır ılgılenen ve sanırım buradaki ortam hakkında bilgisi olmyan arkadaşların yorumları umarım zamanla değişir ve eskisi gibi hoş mesajlar olur.Koray ve serkan tekrar demem de fayda var özellikle (EagleTurk) (Emre ve Alper gibi uzun yıllardır burada olan arkadaşlar ile tanışıp kendinizi fc de gelişdirmeniz ve bu birkaç arkadaşın söylediklerini dikkate almanız faydanıza olur. Sıkıntı yaşadığınızda bu ortamda kalarak filoya girmekden vazgeçerek istediğiniz gibi uçuşlar da yapabilirsiniz.
İyi Uçuşlar.

Kocaman bir +1

Asus Striker II Formula Mainboard (SLI Ready)
C2Duo E8400 3.0 Ghz 1333mhz cpu
NVDIA Palit 9600 GT 512 Ddr3 x 2 (SLI)
4Gb Kingston 1066mhz ddr2
OCZ Vanouisher cpu cooler
AsusVento Chassis
High Power 500W psu
Saitek X52 Flight Controller

Çevrimdışı 141st_Fırtına

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +29/-0
  • ''one shot one kill...''
« Yanıtla #21 : Ağustos 17, 2011, 11:34:31 ÖS »
git hawx oyna yada ace combat falan...

Kocaman +1  :Super:

"Rudderları adam gibi kullanamayacağın demektir bu. fazla iddalı laf etmişsin ama cesaretinden ötürü tebrik ederim. ;) ama şunuda belirtiyim fc 2 nin uçuş dinamikleri fc 1.x e benzemez bvr karşılaşmalarında bir sorun olmaz ama düşman 15 km ye girdiği zaman "me" lemen 30 km öteden duyulur :) bol şans!"

Hocaların Hocası Eko1 bu sözünü sonuna kadar destekliyorum  +1 :Super:

1.02 den FC' ye geçişte insanlar aynı performansı sergileyeceklerini düşünür. Bu hataya bende düştüm. FC elit pilot ve taktiklerin çarpıştığı bir alt yapıdır. Yardım talep edenlerle yaptığımız ilk karşılaşmalarda FC nin farkı açıkça görülür. Amaç özgüvenlerini yıkmak değil aksine farkı görmelerini sağlamaktır. Bu fark kişilerce erken anlaşılır ve Filomuz Pilotlarınca bu kişilere en üst seviyede yardımcı olunur.

Kişiler tavır, davranışları ve süreklilikleri ile kendilerine Komutanlık Makamınca verilecek FİLOYA KATILMA ONURUNU KAZANIR. İyi uçmak daima ikinci planda kalmıştır. Kişiler geçici, Filo ve Filo karakteri kalıcıdır.

Filomuzca verilen Cadet eğitimlerinde "boynuzun kulağı geçmesi" esastır. Bu eğitimin başarısını ortaya koyar. Unutulmamalıdır ki el elden üstündür. Eğitim sonunda uçuş kalitesi ile bizleri geçen arkadaşlar filomuzun gurur kaynağıdır. Hocaların Hocası Eko1' in yetiştirdiği pilotların kalitesi ise tartışılmazdır.

Bu kapsamda;

Israrla alttan alındığı açıklamaya çalışıldığı halde özgüven saçmalıkları ve ukala davranışlar ile yaklaşma hatasına düşenler kim olursa olsun yardım beklememeli ve sessizce gitmeyi bilmelidir.

Şahsım tarafından yeni katılanlara aynı azim ve istekle yardım edeceğimi ancak yukarıdaki hususlara uymayan kişilere yardım etmeyeceğimi ve yardım edilmemesi gerektiğini düşündüğümü bilmenizi isterim.

Saygılarımla.

________________________________________________________Multirole Fighter

Çevrimiçi 141st_Eko1

• €krem
  • 141st Wolves Hrkt. Kmt.
  • *
  • Kıdem: +77/-2
  • Victory loves Preparation
Re: Artık ben de varım
« Yanıtla #22 : Ağustos 18, 2011, 12:14:13 ÖÖ »
Filoya katilim sartlari arasinda joystick sart zaten. Bunun disinda teamspeak yardim almak yada bizim ile ucmak isteyen herkese acik. Gerisi hikaye. Tekrar hos geldin.
Not: cdtik icin benimle ts de gorusmen lazim. Uygun oldugun zammn dilimini pm atarsan ortak bir saat ayarlariz.

Sent from my Motorola Atrix 4G using Tapatalk.
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2011, 12:21:09 ÖÖ Gönderen: 141st_Eko1 »

Only  Angel of Death another from me to  swagger in the air! ->
Havada benden başka ancak azrail racon keser!

• *
  • Best Wax Killer
« Yanıtla #23 : Ağustos 18, 2011, 12:23:17 ÖÖ »
git hawx oyna yada ace combat falan...

Kocaman +1  :Super:

"Rudderları adam gibi kullanamayacağın demektir bu. fazla iddalı laf etmişsin ama cesaretinden ötürü tebrik ederim. ;) ama şunuda belirtiyim fc 2 nin uçuş dinamikleri fc 1.x e benzemez bvr karşılaşmalarında bir sorun olmaz ama düşman 15 km ye girdiği zaman "me" lemen 30 km öteden duyulur :) bol şans!"

Hocaların Hocası Eko1 bu sözünü sonuna kadar destekliyorum  +1 :Super:

1.02 den FC' ye geçişte insanlar aynı performansı sergileyeceklerini düşünür. Bu hataya bende düştüm. FC elit pilot ve taktiklerin çarpıştığı bir alt yapıdır. Yardım talep edenlerle yaptığımız ilk karşılaşmalarda FC nin farkı açıkça görülür. Amaç özgüvenlerini yıkmak değil aksine farkı görmelerini sağlamaktır. Bu fark kişilerce erken anlaşılır ve Filomuz Pilotlarınca bu kişilere en üst seviyede yardımcı olunur.

Kişiler tavır, davranışları ve süreklilikleri ile kendilerine Komutanlık Makamınca verilecek FİLOYA KATILMA ONURUNU KAZANIR. İyi uçmak daima ikinci planda kalmıştır. Kişiler geçici, Filo ve Filo karakteri kalıcıdır.

Filomuzca verilen Cadet eğitimlerinde "boynuzun kulağı geçmesi" esastır. Bu eğitimin başarısını ortaya koyar. Unutulmamalıdır ki el elden üstündür. Eğitim sonunda uçuş kalitesi ile bizleri geçen arkadaşlar filomuzun gurur kaynağıdır. Hocaların Hocası Eko1' in yetiştirdiği pilotların kalitesi ise tartışılmazdır.

Bu kapsamda;

Israrla alttan alındığı açıklamaya çalışıldığı halde özgüven saçmalıkları ve ukala davranışlar ile yaklaşma hatasına düşenler kim olursa olsun yardım beklememeli ve sessizce gitmeyi bilmelidir.

Şahsım tarafından yeni katılanlara aynı azim ve istekle yardım edeceğimi ancak yukarıdaki hususlara uymayan kişilere yardım etmeyeceğimi ve yardım edilmemesi gerektiğini düşündüğümü bilmenizi isterim.

Saygılarımla.

Ali söylediklerinin altına bende imzamı atıyorum :tsk +1

Çevrimdışı AnatolianEagle

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +1/-0
  • Barışı korumanın en iyi yolu, savaşa hazır olmaktı
« Yanıtla #24 : Ağustos 18, 2011, 08:55:45 ÖS »
'' Israrla alttan alındığı açıklamaya çalışıldığı halde özgüven saçmalıkları ve ukala davranışlar ile yaklaşma hatasına düşenler kim olursa olsun yardım beklememeli ve sessizce gitmeyi bilmelidir.  ''

Yorumlarımı tekrar okudum da, o kadar da ukala değilmişim. Kimseyi kıracak küçük düşürecek birşey de yazmamışım. Neyse, senin şahsi görüşün.
Yazdıklarımın altına tekrar imzamı atıyorum.

Çevrimdışı Pençe

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +2/-0
« Yanıtla #25 : Ağustos 18, 2011, 09:44:12 ÖS »
Benim yorum yazmamdaki sebep sizlerle eş zaman da bu iş ile uğraşmaya başlayan kişilere git hawx oyna denmesidir. Bu yorum benimde ağırıma gitti 3-4 yılını bu işe gönül vermiş kişilere bu gibi şeylerin söylenmesi kırıcı çünkü ciddi bi emek var.Şunu net söylüyorum korayın joy kullanmamasına karşıyım ciddi başarı sağlanamaz kimi yorumlara katılıyorum. Açıkcası ne yalan söyleyim buradaki eagleturk, emre, alper, zulkerneyn ve kanunı ve bu gibi uzun yıllar bu işe gönül veren kişilerin söyledikleri benim içinde herzaman doğrudur. Bu ortamı da 2009 dan beri çok çok iyi biliyorum yeri geldiğinde çok hoşgörülü yeri geldiğinde birlik içerisinde aynı tavırda biraz ağır kaçabilecek yorumlar. Bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın saten tüm söylediklerimi bu filonun eski bi pilotu olarak söylüyorum. Koray şuda bi gerçek bu filoda ne yalan söyleyim herhangibir pilot ihtiyacı yok saten şuan ki durum senin yerine daha farklı biri kabul görülür o yüzden fc ye iyice alış kendini iyice gelişdir herhangibir filo da yer almadığında da sorun yaşamazsın. İlerde farklı yerlerde bulunmak istediğince tecrübenden dolayı sorun yaşamazsın.

Koray herhangibir yorum yazmaman iyi olur. Filo pilotlarının yorumları ardından konunun uzamaması ve siteye zarar gelmez ama yinede konunun Kilitlenmesi faydalı olabilir.
İyi Uçuşlar.
Murat
FSX

Çevrimdışı 141st_Fırtına

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +29/-0
  • ''one shot one kill...''
Artık ben de varım
« Yanıtla #26 : Ağustos 18, 2011, 09:55:40 ÖS »
Şahsi kanaatimdir, filonun görüşü değildir. Filomuz personelinin gereken yardımı fazlasıyla yapacağından eminim. Koray' a iyi uçuşlar, diliyorum.

---
- Sent from my iPhone using Tapatalk

________________________________________________________Multirole Fighter

Çevrimdışı 141st_Alper

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Kıdem: +66/-2
« Yanıtla #27 : Ağustos 18, 2011, 10:06:40 ÖS »
Selamlar Koray aramıza tekrar hoşgeldin.

Bir konuya açıklık getireyim, hawx oyna cümlesini bende pek tasvip etmedim ama şöyle de bir gerçek varki kullandığımız simulator(FC2 itibari ile) klavye ile kullanıma pekte müsait değil ve asıl eğlenceli kısmıda joystick ile beraber geliyor. Bende Lock on'a ilk başladığımda klavyeyle uçuyordum tabi alıştıktan sonra gayette güzel gidiyor ancak joystick'in getirdiği avantajlar ve uçuşa hakimiyet bir çok konu için çok önemli. O yüzden Koray iyi kötü bir joystick kullanmaya başlaman tabiki senin iyiliğin için. Filoya katılım konusunda ise her zaman dediğimiz gibi uçuşun iyi veya kötü olması 2.planda kalmakla beraber asıl önemli olan kişilik ve samimiyettir arkadaşlar. Biz kimseyi yeni olduğu için yadırgama veya aşağılama gibi bir hata yapmayız ki zaten bu filonun kurulmasında emeği olan insanların da zaman zaman yaşadığı bir durumdu bu. Biz zaten filoya katılsın veya katılmasın istekli her arkadaşa yardımcı oluyoruz. Forumlarda yazılan herhangi bir mesaj bizim kontrolümüzde olmadığı için her şey söylenebilir fakat bu söylemler bizim kuruluş amacımızı ve insanlara davranışımızı değiştirecek değil. 2007 yılında kurulduğunda nasıl ise şuanda halen aynı çizgide ilerliyoruz. Sonuçta pilotlar geçicidir ama kurtlar filosu kalıcıdır. Bizim isteğimizde büyüklerimizin kurduğu bu filoyu yeni gelen arkadaşların büyüterek ilerletmesi. Bu filo zaten sizin, ister filo personeli olsun ister bu sitedeki daimi arkadaşlar pek birşey değişmiyor, Simwolfs bir ailedir.

Çevrimdışı 141st_m108s

• 141st Wolfs XO
  • *
  • Kıdem: +14/-0
« Yanıtla #28 : Ağustos 18, 2011, 11:20:52 ÖS »
Arkadaşlar bana göre bu konu baya uzadı. Herkesin bir tercihi vardır. Filo mensuplarından hiç kimse "git hawks oyna" dememiştir. Bu yorum fox2 arkadaşımıza aittir. tabiki koray isterse joy kullanmadan klavye ile devam edebilir. herkesin prensipleri olabilir. Saygı duyuyoruz. Ama bizimde prensiplerimiz vardır. Filoya katılım şartları bellidir. verceğim linkteki sıkça sorulan sorular kısmına bakıldığında durum net anlaşılır.
http://www.simwolfs.com/forum/index.php?action=biz
Konunun gereksiz yere uzamaması için kilitliyorum. Koray kardeşim seni aramızda joyunla birlikte görmek isteriz. Zira joy kullanmadığın için resmi uçuşlar sırasında olabilecek klavye kaynaklı crashler yada başka herhangi bir sorun bizim için kabul edilebilir olmayacaktır. Sende takdir edersinki hiç bir uçak klavye ile kullanılmıyor gerçek yaşamda.
Selam ve sevgi ile..

Asus Striker II Formula Mainboard (SLI Ready)
C2Duo E8400 3.0 Ghz 1333mhz cpu
NVDIA Palit 9600 GT 512 Ddr3 x 2 (SLI)
4Gb Kingston 1066mhz ddr2
OCZ Vanouisher cpu cooler
AsusVento Chassis
High Power 500W psu
Saitek X52 Flight Controller