0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: AnatolianEagle - Ağustos 15, 2011, 11:01:44 ÖSAz yardım edin boynuz kulağı nasıl geçiyormuş şahit olun Rudderları adam gibi kullanamayacağın demektir bu. fazla iddalı laf etmişsin ama cesaretinden ötürü tebrik ederim. ama şunuda belirtiyim fc 2 nin uçuş dinamikleri fc 1.x e benzemez bvr karşılaşmalarında bir sorun olmaz ama düşman 15 km ye girdiği zaman "me" lemen 30 km öteden duyulur bol şans!
Az yardım edin boynuz kulağı nasıl geçiyormuş şahit olun
bazen şakası olmadan uçar kurtlar
Koray ve serkan uzun yıllardır Lock On ile uçar özellikle koray çok uzun yıllardır benimle uçar tabi yıllar önce den beri bu ortamı çok iyi biliyorum yeni katılan arkadaşlara aşırı saygı ile karşılık verilmesi bu ortamı eşsiz kılıyor ancak son yıllarda epey bi yeni arkadaş aranıza katılmış güzel gelişmeler olmuş sizlerle uçma ve konuşma imkanımız olmuşdu özellikle emre ve alper ile epey uçuş yapmışdık ama çok uzun yıllar geçdi Koray ve Serkan mağlesef fc ile uçma imkanı bulamadıkları için belki 1 yıldır aranızda olan arkadaşlardan da kötü uçuşlar yapmaları normaldir ancak kısa sürede kendilerini toplayacaklarını düşünüyorum. Bu arada koray buradaki birkaç çok tecrübeli arkadaşları dinlemende fayda var fc farklıdır joy şart ama herhangibir filoya girmeden de uçuşlar yaparsın. Tanımadığım sanırım biraz aranızda yeni olan arkadaşların yorumları pek hoş değil kimi zaman hiç bir bilgi sahibi olmayan kişiler alınırken bu tür tecrübeli veya kısa sürede eski performansını yakalayacak kişiler her ne olursa olsun filo için değerlidir. 3-4 Yıldır her gün bu işle ilgilenen bu iki arkadaşımıza 1-2 yıldır ılgılenen ve sanırım buradaki ortam hakkında bilgisi olmyan arkadaşların yorumları umarım zamanla değişir ve eskisi gibi hoş mesajlar olur.Koray ve serkan tekrar demem de fayda var özellikle (EagleTurk) (Emre ve Alper gibi uzun yıllardır burada olan arkadaşlar ile tanışıp kendinizi fc de gelişdirmeniz ve bu birkaç arkadaşın söylediklerini dikkate almanız faydanıza olur. Sıkıntı yaşadığınızda bu ortamda kalarak filoya girmekden vazgeçerek istediğiniz gibi uçuşlar da yapabilirsiniz.İyi Uçuşlar.
git hawx oyna yada ace combat falan...
Alıntı yapılan: fox2 - Ağustos 16, 2011, 09:27:47 ÖÖgit hawx oyna yada ace combat falan...Kocaman +1 "Rudderları adam gibi kullanamayacağın demektir bu. fazla iddalı laf etmişsin ama cesaretinden ötürü tebrik ederim. ama şunuda belirtiyim fc 2 nin uçuş dinamikleri fc 1.x e benzemez bvr karşılaşmalarında bir sorun olmaz ama düşman 15 km ye girdiği zaman "me" lemen 30 km öteden duyulur bol şans!"Hocaların Hocası Eko1 bu sözünü sonuna kadar destekliyorum +1 1.02 den FC' ye geçişte insanlar aynı performansı sergileyeceklerini düşünür. Bu hataya bende düştüm. FC elit pilot ve taktiklerin çarpıştığı bir alt yapıdır. Yardım talep edenlerle yaptığımız ilk karşılaşmalarda FC nin farkı açıkça görülür. Amaç özgüvenlerini yıkmak değil aksine farkı görmelerini sağlamaktır. Bu fark kişilerce erken anlaşılır ve Filomuz Pilotlarınca bu kişilere en üst seviyede yardımcı olunur.Kişiler tavır, davranışları ve süreklilikleri ile kendilerine Komutanlık Makamınca verilecek FİLOYA KATILMA ONURUNU KAZANIR. İyi uçmak daima ikinci planda kalmıştır. Kişiler geçici, Filo ve Filo karakteri kalıcıdır.Filomuzca verilen Cadet eğitimlerinde "boynuzun kulağı geçmesi" esastır. Bu eğitimin başarısını ortaya koyar. Unutulmamalıdır ki el elden üstündür. Eğitim sonunda uçuş kalitesi ile bizleri geçen arkadaşlar filomuzun gurur kaynağıdır. Hocaların Hocası Eko1' in yetiştirdiği pilotların kalitesi ise tartışılmazdır.Bu kapsamda;Israrla alttan alındığı açıklamaya çalışıldığı halde özgüven saçmalıkları ve ukala davranışlar ile yaklaşma hatasına düşenler kim olursa olsun yardım beklememeli ve sessizce gitmeyi bilmelidir.Şahsım tarafından yeni katılanlara aynı azim ve istekle yardım edeceğimi ancak yukarıdaki hususlara uymayan kişilere yardım etmeyeceğimi ve yardım edilmemesi gerektiğini düşündüğümü bilmenizi isterim.Saygılarımla.