0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cf 2 yi kurdum ve uçuşlara başladım zaten sadece cf 2 satın alınıyordu şuan cf 2 yi kullanıyorum lock on un ilk versiyonunda biraz fark var kullanım ile ilgili ama alışıyorum iniş kalkışlar hedefleri vurma sorunum yok radarlardaki, ayarlar da uçuş kontrolleride ilk kullandığım gibi düzenledim
Alıntı yapılan: Predator35 - Ağustos 02, 2011, 05:04:03 ÖScf 2 yi kurdum ve uçuşlara başladım zaten sadece cf 2 satın alınıyordu şuan cf 2 yi kullanıyorum lock on un ilk versiyonunda biraz fark var kullanım ile ilgili ama alışıyorum iniş kalkışlar hedefleri vurma sorunum yok radarlardaki, ayarlar da uçuş kontrolleride ilk kullandığım gibi düzenledimama farkındamısın hala ''cf'' diyosun tam FC 2.0(FLAMING CLIFFS 2.0)
Alıntı yapılan: 141st_Kaplan - Ağustos 02, 2011, 05:42:47 ÖSAlıntı yapılan: Predator35 - Ağustos 02, 2011, 05:04:03 ÖScf 2 yi kurdum ve uçuşlara başladım zaten sadece cf 2 satın alınıyordu şuan cf 2 yi kullanıyorum lock on un ilk versiyonunda biraz fark var kullanım ile ilgili ama alışıyorum iniş kalkışlar hedefleri vurma sorunum yok radarlardaki, ayarlar da uçuş kontrolleride ilk kullandığım gibi düzenledimama farkındamısın hala ''cf'' diyosun tam FC 2.0(FLAMING CLIFFS 2.0) :-[evet doğru diyorsun yani FC 2.0 ı kurdum ve oynuyorum demek istemiştim