Username:

Password:

Gönderen Konu: ABD' ye F35 Resti!  (Okunma sayısı 2946 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SLAM-ER

• Mega Üye
  • Kıdem: +27/-10
Ynt: ABD' ye F35 Resti!
« Yanıtla #60 : Nisan 01, 2011, 02:07:54 ÖS »
birisi sana çok güzel bir masal okumuş ve uyanmamışsın sanırım hala
daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?
Bizim abd yi yenmemiz hikaye

Kim iddia ediyor ki ABD'yi yeneriz diye? Bir gemi vurmakla ABD mi yenilir? Ama asıl hikaye ve masal olan ABD'nin deniz kuvvetlerimizi yutması.

Çevrimdışı 141cdt_AkıNVoLkaN

• 141st Cadet Group
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +5/-1
« Yanıtla #61 : Nisan 01, 2011, 02:14:47 ÖS »
daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?

Kim iddia ediyor ki ABD'yi yeneriz diye? Bir gemi vurmakla ABD mi yenilir? Ama asıl hikaye ve masal olan ABD'nin deniz kuvvetlerimizi yutması.

Hocam kendinle çelişiyorsun artık farkında mısın :) yazmayayım yazmayayım diyorum  :kiro4

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız!
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız!

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı SLAM-ER

• Mega Üye
  • Kıdem: +27/-10
« Yanıtla #62 : Nisan 01, 2011, 02:17:03 ÖS »

Hocam kendinle çelişiyorsun artık farkında mısın :) yazmayayım yazmayayım diyorum  :kiro4

Allah Allah. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşlar ? Ben ABD'yi püskürtmekten bahsediyorum (bizi Tomahawk'larla elini kolunu sallaya sallaya vuramayacağından bahsediyorum) siz yenmek olarak algılıyorsunuz. Tuhaf.
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2011, 02:20:07 ÖS Gönderen: SLAM-ER »

Çevrimdışı 141cdt_AkıNVoLkaN

• 141st Cadet Group
  • *
  • Kıdem: +5/-1
« Yanıtla #63 : Nisan 01, 2011, 03:00:39 ÖS »

Allah Allah. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşlar ? Ben ABD'yi püskürtmekten bahsediyorum (bizi Tomahawk'larla elini kolunu sallaya sallaya vuramayacağından bahsediyorum) siz yenmek olarak algılıyorsunuz. Tuhaf.

Hocam bu mesajda USA donanmasına baskın yapıyorduk, tuhaf olan senin yazdıkların olmasın :)

Git İtalya'nın dibine gemiyi vur o zaman. Attırma füzeleri. Tabi bizim kafa hep sonradan çalışır. Yani füze atıldıktan sonra. Aklın varsa füzeyi attırmazsın. Baskın basanındır derinden ve sessizce ;)

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız,
Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız!
Kanla, irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti,
Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız!

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı Nusret

• Mega Üye
  • Kıdem: +8/-0
« Yanıtla #64 : Nisan 01, 2011, 04:33:24 ÖS »
ben polemiğe girmek istemiyorum ama evet belki haklısın libyaya atıldığı gibi elini kolunu sallaya salaya o kadar füzeyi atamaz, evet belki  denizde biraz oyalarız onları ama bence hepsi bu. bu oyalamakta püskürtmek değil biraz direniş ve kaybediş olur. abd deniz kuvvetlerimizi yutar. açıkcası abdnin deniz kuvvetlerimizi yutamayacağını söylemek, çok fazla olumlu bakmak gibi geldi
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2011, 04:36:44 ÖS Gönderen: Nusret »

Çevrimiçi 141st_Eko1

• €krem
  • Moderator
  • Kıdem: +77/-2
  • Victory loves Preparation
« Yanıtla #65 : Nisan 01, 2011, 05:13:00 ÖS »
Neyse beyler, Şaunki durumuz hakkında değişik fikirlere sahip olabiliriz ama herkesin ortak noktası kendi silahımızı kendimiz üretmek üretmek şeklinde.Bu cihedle konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok kanaatindeyim. ;)

Only  Angel of Death another from me to  swagger in the air! ->
Havada benden başka ancak azrail racon keser!