0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birisi sana çok güzel bir masal okumuş ve uyanmamışsın sanırım hala daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?Bizim abd yi yenmemiz hikaye
Alıntı yapılan: 141st_Zulkerneyn - Nisan 01, 2011, 02:04:42 ÖSbirisi sana çok güzel bir masal okumuş ve uyanmamışsın sanırım hala daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?Bizim abd yi yenmemiz hikaye Kim iddia ediyor ki ABD'yi yeneriz diye? Bir gemi vurmakla ABD mi yenilir? Ama asıl hikaye ve masal olan ABD'nin deniz kuvvetlerimizi yutması.
Alıntı yapılan: SLAM-ER - Nisan 01, 2011, 02:07:54 ÖSAlıntı yapılan: 141st_Zulkerneyn - Nisan 01, 2011, 02:04:42 ÖSbirisi sana çok güzel bir masal okumuş ve uyanmamışsın sanırım hala daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?Bizim abd yi yenmemiz hikaye Kim iddia ediyor ki ABD'yi yeneriz diye? Bir gemi vurmakla ABD mi yenilir? Ama asıl hikaye ve masal olan ABD'nin deniz kuvvetlerimizi yutması.Hocam kendinle çelişiyorsun artık farkında mısın yazmayayım yazmayayım diyorum
Alıntı yapılan: 141cdt_AkıNVoLkaN - Nisan 01, 2011, 02:14:47 ÖSAlıntı yapılan: SLAM-ER - Nisan 01, 2011, 02:07:54 ÖSAlıntı yapılan: 141st_Zulkerneyn - Nisan 01, 2011, 02:04:42 ÖSbirisi sana çok güzel bir masal okumuş ve uyanmamışsın sanırım hala daha bildiğimiz savaş teknolojisne karşı koyamıyorken bilmediğimiz ve envanterinde olanlara ne yapacağız?Bizim abd yi yenmemiz hikaye Kim iddia ediyor ki ABD'yi yeneriz diye? Bir gemi vurmakla ABD mi yenilir? Ama asıl hikaye ve masal olan ABD'nin deniz kuvvetlerimizi yutması.Hocam kendinle çelişiyorsun artık farkında mısın yazmayayım yazmayayım diyorum Allah Allah. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz arkadaşlar ? Ben ABD'yi püskürtmekten bahsediyorum (bizi Tomahawk'larla elini kolunu sallaya sallaya vuramayacağından bahsediyorum) siz yenmek olarak algılıyorsunuz. Tuhaf.
Git İtalya'nın dibine gemiyi vur o zaman. Attırma füzeleri. Tabi bizim kafa hep sonradan çalışır. Yani füze atıldıktan sonra. Aklın varsa füzeyi attırmazsın. Baskın basanındır derinden ve sessizce