Username:

Password:

Gönderen Konu: 104th Dedicated Server'ı Hakkında  (Okunma sayısı 707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Reicht4

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +1/-1
104th Dedicated Server'ı Hakkında
« : Haziran 15, 2010, 10:17:15 ÖS »
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz akşam =TuAF=Scythe (Ulaş) ve =TuAF=Reicht4 (ben) 104th server'ında bir terbiyesizlik ile karşılaştık. Gerçekleştiren insanlara uygun terbiyesizlik tarafımdan misli ile iade edildi.

Bu dönemde bizlerden desteğini esirgemeyen 141st Filosu tüm bireylerine ve özellikle ilgisinden dolayı 141st_Eko1 (Ekrem)'e teşekkürü bir borç bilirim.

Dostluğumuzun var olması dileğiyle, selamlar...

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +33/-2
  • Best Wax Killer
Ynt: 104th Dedicated Server'ı Hakkında
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2010, 11:29:07 ÖS »
 Bu türden davranışlara hiçte şaşırmadım.Bu ve buna benzer konularla daha öncede karşılaşmıştık. Gerekenleri yapmıştık.Ama senin gerekeni yaptığına ve yapacağına inanıyorum.

Bizlerin de bu konuda legal hertürlü desteği vereceğimize emin olabilirsin.Bu konuda ekremin bir çalışması olduğunu biliyorum ve kısa sürede sonuçlandıracağınada eminim.

« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 11:31:40 ÖS Gönderen: 141st_EagleTurk »

Çevrimiçi 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +80/-0
    • SIMWOLFS
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2010, 11:44:18 ÖS »
ne yapmamız gerekiyorsa,hazırım.

Çevrimdışı 141st_Eko1

• €krem
  • 141st Wolves Hrkt. Kmt.
  • *
  • Kıdem: +77/-2
  • Victory loves Preparation
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2010, 12:35:21 ÖÖ »
Rica ederim. kendi içimizde sorunlar olabilir olucaktırda ama bu tür konularda birlik olmamız  gerektiğine inancındayım. :tsk :bordo:

Only  Angel of Death another from me to  swagger in the air! ->
Havada benden başka ancak azrail racon keser!

Çevrimiçi 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
    • SIMWOLFS
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2010, 10:37:37 ÖÖ »
Rica ederim. kendi içimizde sorunlar olabilir olucaktırda ama bu tür konularda birlik olmamız  gerektiğine inancındayım. :tsk :bordo:

bencede.

Çevrimdışı Reicht4

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2010, 10:10:33 ÖS »
Arkadaşlar sorun şu ki 104th 'ler problemin pek farkında değil. AF'lerin bir sitesi falan yok bildiğim kadarıyla. İnternet aleminde sanal bir mutalistik yaşam gösteriyorlar. Bundan dolayı bizim muhattabımız 104th 'ler olacaktır. Yarın akşama kadar mevcut konuşmadan bir cevap gelmez ise "bu konuda nasıl bir yol izleyeceklerini" tekrar soracağım. Durum açık ve net.

Oyun kuralları ile ilgili bir durum değil. "Public Server" kavramına taban tabana zıt düşen bir durum söz konusu. Bu konuda birşey yapılması lazım ve yapılacaktır da.

Sırp Filolarına olayda ki tutumlarında dolayı teşekkür ettim fakat ben daha bahsetmeden bu konuda taraf tutmayacaklarını dile getirdiler bilginiz olsun.

Yarın bir cevap gelmez ise herhangi bir maddi ve manevi düşünceyi bir kenara bırakıp bu olayı gayri nizami olarak halledeceğim.

Çevrimdışı 141st_Nightfall

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +7/-0
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2010, 10:17:00 ÖS »
yapılan olay nedir arkadaşlar?

Çevrimdışı 141st_Eko1

• €krem
  • *
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2010, 10:30:50 ÖS »
beklemdeyiz son durumda yarın için ts toplantısı yapalım konuşalım

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +33/-2
  • Best Wax Killer
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2010, 10:56:53 ÖS »
 Arkadaşlar ben size söyleyim sonucu.Bizlerin isteklerini pekte kaale alacaklarını ve bu konuda birşeyler yapacaklarını sanmıyorum.

Burdan birkez daha söylüyorum 'Türk'ün Türkten başka Dostu Yoktur!!'

Yapılacak olan nedir diye sorarsanız bence 104th'teki uçuşlarımızı tamamen bitirmek ve bundan sonraki uçuşlarımız da Kadim dostlarımız olan 4C server da devam etmektir.....

Hazır sırası gelmişken yarından itibaren il dışına göreve gidiyorum ve Temmuz 20'de dönüyorum'Allahtan bi aksilik olmazsa tabi'.

Bu zamana kadar telefondan görüşmelere tabiki devam,kendinize iyi bakın Kırımsız Uçuşlar herkese.....
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2010, 10:59:30 ÖS Gönderen: 141st_EagleTurk »

Çevrimiçi 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
    • SIMWOLFS
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2010, 09:54:05 ÖÖ »
hayırlı görevler abicim.4c lere devam.

Çevrimdışı Reicht4

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Haziran 18, 2010, 08:50:55 ÖS »
Alıntı
Saygıyı hak eden tüm pilotlara selamlar,

Geçtiğimiz gün 104th server'ında üzücü bir olayla karşılaştık. Kısaca özetlemek gerekirse, birkaç terbiyesiz kişi şahsım ve filo arkadaşım Scythe 'dan uçakları onlara teslim etmemizi istedi. Gerekçeleri her ne olursa olsun taxi gibi bir yerde boş boş beklemiyorsak kimsenin böyle birşeyi istemeye hakkı yoktur. Hele ki düşman hava sahasına girmek için 200 km yol kat ettikten sonra !

Ardından bu kişiler nüfuzlarının geçtiği kişileride etkiliyerek bizim adımıza "vote kick" verme kampanyası açtı.

Bu şimdiye kadar Lock On tarihinde gördüğüm en aşağılık ve iğrenç bir davranış. Arkadaşım server'dan düşerken ben birkaç " hayır " oyu kullanan arkadaşın yardımıyla uçmaya devam ettim.

Tamamen gereksiz bu işlem sonrasında oylama tekrar başladı ve 2. oylamada ben de server'dan düştüm.

Bazı saygıdeğer insanların şu sözü kulaklarımda çınlıyor " biz buraya uçmak için geldik" .

Böyle bir aşağılık davranıştan sonra haliyle ciddi ölçüde sinirlendim. Ve hatırı sayılır şekilde bu kişileri ve server'ı rahatsız ettim. Ancak üzüldüğüm nokta şu ki, gereksiz yere 3. şahıslar da bu olaydan nasibini aldı.

Bunun verdiği üzüntü ile 104th yetkililerinden özür de diledim. Ve burada tekrar 3. şahıslardan özür dilerim.

Fakat bunun dışında bize her hangi bir geri dönüş yapılmamıştır, isteğimizi belirtmemize rağmen. Olay 104th sınırları içinde gerçekleştiğinden dolayı artık sizin sorumluluğunuzdadır. Bu kabul edilemez davranışın sahipleri burada özür dilemeli ve gelecekte böyle saçma davranışların gelişmesine izin verilmemelidir.

Bu olay bizim için kapanmamıştır ve adalet yerini bulana kadar takipçisi olacağız. Olayların iyice kötü hale gelmemesi için yetkililerin ve olayda ismi geçen kişilerin burada bir açıklama yapmaları gerekmektedir.

Gerçekleştirdiğimiz tüm davranışlarda gerek Tuaf Üyeleri gerekse de diğer bir Türk Filosu olan 141st Üyeleri tam destekle yanımızda bulunmaktadır.

Böylesine bir adaletsizliğe yol açan bu durumda ki gelişmeleri acilen beklemekteyiz.

Herkes için adalet !

Çevrimdışı Reicht4

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Haziran 18, 2010, 08:51:16 ÖS »
Alıntı
Salute to all Pilots who deserves it !

Last Monday Evening we experienced so sad incident. As a short summary, a few childish people said that we should release our T-Frog planes to them. Whatever the reasons are, anybody in server has no right to order such a desire except when it is a situation like planes  waiting in taxi & parking area.
Especially when you have already flew 200 kilometers from home base !
And i know that we dont have to report all our movements to the others, think about people who can't speak & write & talk & understand english..

After all of these talks, these small people started a vote kicking procedure against us and they influenced some other people in the server. These guys were mostly AF 's.

This case is the most disgusting and wicked behaviour i 've ever saw in Lock On  history. My friend sadly kicked from server but they couldnt manage it to me  because of some precious people who voted as " no " and i continued flying.

Following this unfair voting they started a brand new second one and my connection lost...

In the all of this mess i've  noted a sentece which was " we are here because to fly, stop voting!".

Against such a sick movement i really became unstable and angry to who started that crap. And as you guess i disturbed server and these guys. However i am so sad and embarrassed against 3. party people who dont deserve such a view.

Because of this sadness i apologized from people who is in charge on server and forum of 104th's. And here i apologize from these respectfull 3. party people again.

But still there is no feedback from 104th's to us even if we already specified our matters. 104th's are totaly responsable from this case because of its incident platform. The owners of this unacceptable movement should and must apogilize to us and server should block these kind of situations for the future.

This case is not closed for us until when everybody gain the justice they deserve. We will work so hard to do so. People in charge and people who created this event must show their care about situation to avoid event's getting worser.

We will haddle this situation as not only with all our TuAF community of Lockon.

We are urgently waiting the new shape of situation before breaking our calm position.

as you say    ;     ...and justice for all !

S! and Best Regards
=TuAF=Reicht4

« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 09:22:12 ÖS Gönderen: Reicht4 »

Çevrimdışı Reicht4

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #12 : Haziran 18, 2010, 08:51:54 ÖS »
Biraz uzun oldu biliyorum :)

Görüşlerinizi düşüncelerinizi açıklamaktan lütfen çekinmeyin,, görüşmek üzere...

Çevrimdışı 141st_Alper

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Kıdem: +66/-2
« Yanıtla #13 : Haziran 18, 2010, 08:59:00 ÖS »
Yavuz abi bence gerçekten iyi ve yeterli bir metin olmuş, ellerine sağlık.
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 09:01:08 ÖS Gönderen: 141st_Alper »

Çevrimdışı 141st_Eko1

• €krem
  • *
« Yanıtla #14 : Haziran 18, 2010, 09:06:52 ÖS »
arkadaşlar tsde bekliyoruz sizi!