Orjinal Lock on Flaming cliffs 2 Almak!!
Username:

Password:

Gönderen Konu: Orjinal Lock on Flaming cliffs 2 Almak!!  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozanyuceol

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +0/-0
Orjinal Lock on Flaming cliffs 2 Almak!!
« : Haziran 11, 2010, 12:09:44 ÖS »
Lock On'un resmi sitesinden 29$'a FC2'yi almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorunlar var.2.25GB'lik bir programı indirirken ya bilgisayarımda bi sorun veya internette bir problem oluşursa?veya programı indirdikten sonra bilgisayarıma virüs bulaşırsa format atmam gerekirse sonra tekrardan mı satın almam gerekecek yoksa kullanıcı adımla ücretsiz olarak indirebilecek miyim?ayrıca 2.25GB benim klullandığım internet hızı için çok büyük bir dosya.muhtemelen birkaç günde iner ve indirme sırasında muhakkak internet bağlantısında bi sorun çıkar.acaba Programın Orjinal DvD'sini getirtmem mümkün mü?

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +28/-2
  • Best Wax Killer
Ynt: Orjinal Lock on Flaming cliffs 2 Almak!!
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2010, 12:26:32 ÖS »
Slm ozan.Öncelikle almış olduğun FC 2.0 herhangibir nedenle baglantın kopsa yada pc ye format bile atsan tekrar satın alman gerekmiyor.Lockon sayfasında torrent linkide var http linkleride var eğer bağlantım kopuyor diyorsan torrentle indirebilirsin.Ama sana şöyle yardımcı olabilirim sen FC 2 satın al aldıktan sonra sana bir key verecek ondan sonrası zaten ankaradasın indirmene gerek kalmadan ben sana bunun bir dvd sini yada flash belleğe atarak sana (tabiki ücretsiz maksat zaman kaybetmemen ;) ) verebilirim.
 Sana msn adresimi vermiştim.Telefon numaramı sana pm atarım beni ararsan sana ulaştırırım ;)

Çevrimdışı ozanyuceol

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +0/-0
Ynt: Orjinal Lock on Flaming cliffs 2 Almak!!
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2010, 12:29:28 ÖS »
Abicim vallahi benim  de aklımdan bu geçiyordu.yani şimdi sitesinden ödemeyi yaptığım anda bana key-gen'i verecek öyle mi?şimdi ekliyorum seni msn.e görüşelim abi