slm merhaha ben lock on air combat ı indirdim hepsi hepsi rar paketı olarak dosyayı buraya çıkart dememe rağmen bir şey olmadı şifresini girdiğim halde acaba ne yapabılırm yardımcı olursanız sevınırım
serhat acemiyim dediğin için yanılmış olma ihtimalin olan bir noktayı belirtmek istiyorum.
rarları çıkartırken eğer bir hata mesajı ile karşılaşmadıysan parçalar doğru çıktı demektir. Yani çıktı fakat sen göremedin bence. çünkü mühtemelen iso vb... bir uzantıya sahip olan bir imaj dosyası çıkmıştır ve winrar iso uzantılı dosyalara otomatikman kendi simgesini koyuyor. bu sebeple diğer indirdiğin parçalarla karıştırdığını sanıyorum. dosyalara dikkat et birinin boyutu diğerlerindne çok daha büyük olmalı, işte o senin aradığın dosya.
yukarıdakileri genel bir bilgi olduğu için verdim, o dosyayı nasıl kuracağını sorma malesef cevaplayamayız ancak internetten onun hakkında da bilgi bulabilirsin.
ve yukarıda da yazıldığı gibi elindeki illegal bir kopya yani korsan. bu oyunla serverlara girip online uçamazsın orjinal key'e sahip olmadığın için. online uçmak istiyorsan orjinal olarak satın almalısın ama tabbi ki herkes bilmediği bir şeye par ayatırmak istemez, korsanını kullanıp, deneyip, hoşuna giderse, uçmak istenirse o zaman orjinal olarak satın almak sıkça kullanılan bir yöntemdir