Username:

Password:

Gönderen Konu: ACEMİYE YARDIM  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serhatcan30

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +0/-0
ACEMİYE YARDIM
« : Haziran 09, 2010, 10:21:57 ÖS »
slm merhaha ben lock on air combat ı indirdim hepsi hepsi rar paketı olarak dosyayı buraya çıkart dememe rağmen bir şey olmadı şifresini girdiğim halde acaba ne yapabılırm yardımcı olursanız sevınırım

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +34/-2
  • Best Wax Killer
Ynt: ACEMİYE YARDIM
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2010, 11:52:09 ÖS »
Slm;partların boyutlarını kontrol etseydin keşke.Yani eksiksiz indirip indirmediğine,klasore çıkart dediğn zaman(WinRAR umarım yüklüdür) hiç bir partıda ççıkartmıyormu??

Çevrimiçi 141st_Eko1

• €krem
  • 141st Wolves Hrkt. Kmt.
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +77/-2
  • Victory loves Preparation
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2010, 11:55:51 ÖS »
selam sercan şimdi anladığım kadarı ile internetten illegal bir ürün indirmişsin rardan çıkartmışsın ve bir şey çıkmamış :)  forumda illegal lock-on kullanımına karşı bazı kurallar var.Sorunun cevabını burada alamazsın şunu yapmanı tavsiye ederim
artik kimse lock-on kullanmıyor Flaming Cliff 2.0 çıktı biraz arat bulursun onu kur derim kolay gelsin.

Only  Angel of Death another from me to  swagger in the air! ->
Havada benden başka ancak azrail racon keser!

Çevrimdışı ManoMachine

• Mega Üye
  • Kıdem: +22/-1
  • Sus be kadın, sus!
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2010, 03:06:19 ÖÖ »
slm merhaha ben lock on air combat ı indirdim hepsi hepsi rar paketı olarak dosyayı buraya çıkart dememe rağmen bir şey olmadı şifresini girdiğim halde acaba ne yapabılırm yardımcı olursanız sevınırım

serhat acemiyim dediğin için yanılmış olma ihtimalin olan bir noktayı belirtmek istiyorum.
rarları çıkartırken eğer bir hata mesajı ile karşılaşmadıysan parçalar doğru çıktı demektir. Yani çıktı fakat sen göremedin bence. çünkü mühtemelen iso vb... bir uzantıya sahip olan bir imaj dosyası çıkmıştır ve winrar iso uzantılı dosyalara otomatikman kendi simgesini koyuyor. bu sebeple diğer indirdiğin parçalarla karıştırdığını sanıyorum. dosyalara dikkat et birinin boyutu diğerlerindne çok daha büyük olmalı, işte o senin aradığın dosya.

yukarıdakileri genel bir bilgi olduğu için verdim, o dosyayı nasıl kuracağını sorma malesef cevaplayamayız ancak internetten onun hakkında da bilgi bulabilirsin.

ve yukarıda da yazıldığı gibi elindeki illegal bir kopya yani korsan. bu oyunla serverlara girip online uçamazsın orjinal key'e sahip olmadığın için. online uçmak istiyorsan orjinal olarak satın almalısın ama tabbi ki herkes bilmediği bir şeye par ayatırmak istemez, korsanını kullanıp, deneyip, hoşuna giderse, uçmak istenirse o zaman orjinal olarak satın almak sıkça kullanılan bir yöntemdir ;)

Çok zalimsin Şakir Abi...

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +34/-2
  • Best Wax Killer
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2010, 04:28:49 ÖÖ »
Arkadaşlar ben baktım sıkıntı rar ların şifresinde :tsk