0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler..Bi düşüncem var..Burada bir organizasyon yapıp olmayanlara toplu Flaming Cliffs tedariklesek nasıl olur?Sizin Filonun bence artık dünyaya açılma zamanı geldi..Hatta size bir teklifim var..Steelbirds ve Kurtlar filolarını kardeş filo yapalım..İsterseniz gelip bizede katılabilirsiniz! Kesinlikle mutlu oluruz..Eğer bir birleşme söz konusu olabilecekse bunun şartlarini konuşuruz..Ama yok Steelbirds olarak kalmak istersenizde dediğim gibi, bence Hamachiden kurtulma zamanınız geldi de geçiyor bile..Ayrıntıları konuşalım..141st_Yeniceri
Güzel Bi Haber Arkadaşlar Bay kendilerini GeliştirdiFC Serverlerinde Acemiler Cirit Atıyor Prof.. Pilotlar LAzım FC CAmiasına
Beyler.. Öncelikle birkaç konuya açıklık getiriyim..1-Ben parayı toplu halde ED ye gonderip belli miktarda şifre istiyeceğim..Sonra bu şifreleri size göndericem.Zaten bütün yazışmaları hepinizin e-mail adreslerine cc liyeceğim..Şifreyi almış olmanız demek paranız ED ye ulaştı ve onlarda size FC yi indirebileceğiniz şifreleri gönderdi demek..Benim sorumluluğum orada biter..Bundan sonraki bütün sorunlarınız için ED ile görüşmeniz gerekli..Ben bayii değilim. Sadece Paranızı onlara ulaştırıcam o kadar..2- İnternet şifresiyle FC nasıl kurulur tam olarak bilmiyorum..Bendeki CD.Ama sanırım olay şöyle..Size Bir FTP adresi kullanıcı adı ve şifre veriliyor. O kullanıcı adıyla FC yi internetten indiriyosunuz. Indirdiğiniz dosyayı makinenize kurduktan sonra size verilen 2. bir şifreyi oyun istediği zaman giriyorsunuz ve olay bitiyor..Makinenize format çektiğiniz zaman bir hakkınız gidiyor. Toplam 5 hakkınız var oyunu yeniden kurmak için. Haklarınız herhangi bir nedenle Tükendiği zaman UCRETSIZ olarak mail ile tekrar hak istiyosunuz onlarda veriyorlar. Konu hakkındaki en net bilgiyi 141st_DrCrow dan alabilirsiniz çünkü o böyle kullanıyor..3-Oyunun çalışmaması, inmemesi, eksik inmesi gibi durumların çözümü bende değil Eagle Dynamics'tedir..Lütfen bana bu gibi konular için mail veya PM atmayın. Dediğim gibi ben sadece paranızı onlara ileteceğim ve onların gönderdiği şifreleri size göndereceğim o kadar..bu hafta içinde size hesap numarası bildiriceğim..Umarım herhangi bir aksaklık yaşamayız..