arkadaşlar ben bu reimlerden şikayetçiyim. misal foruma screenshot koyuyoruz, resmi ekleyen bizimle aynı çözünürlüğü kullanıyor olsa dahi yatay kaydırma çubuğunu kullanmak zorunda kalıyoruz doğal olarak. Ki çok daha yüksek çözünürlükte olanlar var.
birden fazla fotoğraf eklendiğinde iş can sıkıcı hale geliyor, çünkü kaydırma çubuğu en altta çıkıyor, bütün fotoğrafların altında. 7 resim eklendiğini farz edelim, 1inci resmin sol tarafını görüyoruz, yedinci resmin altına gidip çubuğu sağa çekiyoruz tekrar yukarı çıkıp 1inci resmin sağını görüyoruz. 2nci resim içiçn tekrar aynı şey vs vs... her resimde en aşağıya inip kaydırma yapıp tekrar yukarı çıkmamız gerekiyor ve bu bir noktadan sonra saçı başı yoldurtuyor açıkçası. Tek rahatsız olan ben miyim bu durumdan yoksa bende mi bir hata var? firefox 3.5.5 kullanıyorum forumda.
buraya kadar şikayetti, şimdi öneriler

;
ya bir kodla eklenen resimlerin ekranın enine göre yeniden boyutlandırılmasını sağlayabiliriz. resmi ufaltarak görüntüyü sığdırır pencereye. incelemek istediğimiz resmin üzerine tıklarız büyür.
yada bütün resimlerin en altına tek bir kaydırma çubuğu koymaktansa her resmin altına birer tane kaydırma çubuğu koyarız. bütün resimlerin altından kaydırmaktansa her resim kendi altından ayarlanır. bu mümkün müdür bilemiyorum bulletinden pek anlamam ama yapılabileceği kanaatindeyim. her resmi alıntı yada #code gibi çerçeve içine alınca yapılabilir sanıyorum.
Olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ha tabii eğer sorun bendeyse nasıl bu dertten kurtulacağımı söylemenizi rica ediyorum. Teşekkürler...