Username:

Password:

Gönderen Konu: skin önerisi  (Okunma sayısı 330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı --yunus--

• Mega Üye
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +4/-3
skin önerisi
« : Mart 10, 2010, 04:53:24 ÖS »
üzerinde osmalı tuğrası olan 1453 ü hatırlatan bir skin (eğer zamanınız varsa) yaparsanız iyi olur ve birde çanakkaleyi hatırlatan online uçarken gavurlara çanakkalede böyle denize döktük sizi diye bağıran bir skin güzel olurdu çanakkale hava savaş larında 50 düşman uçağına 3 uçağımız ama vermemiştir (bilginize)

Çevrimdışı 141st_Zulkerneyn

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +13/-3
  • derin bilgi,güçlü eylem
    • kurt
Ynt: skin önerisi
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2010, 05:17:48 ÖS »
güzel düşünceler katılıyorum :dsa: :dsa: :dsa: :dsa: :dsa:

GOD'S PERSONAL ARMY

Çevrimdışı 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Kıdem: +80/-0
    • SIMWOLFS
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2010, 05:34:06 ÖS »
güzel düşünceler fakat o skinler diğer kullanıcılar tarafından kullanılırsa görülür serverlerda.ama şu güzel fikir;değişik boyalı uçaklar.

Çevrimdışı 991-Şimşek

• Tecrübeli Üye
  • **
  • Kıdem: +6/-0
  • Şimşek
    • Virtual Solo Türk
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2010, 06:27:50 ÖS »
bildiğim kadarıyla falcon 4 af, free falcon, open falcon ve lock -on ' da herkes online uçuşlarda kendi skinlerini görür ben böyle biliyorum ama kendimizi gururlandırmak açısından güzel fikir...

Çevrimdışı ManoMachine

• Mega Üye
  • Kıdem: +22/-1
  • Sus be kadın, sus!
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2010, 03:23:48 ÖÖ »
güzel fikir evet fakat kaplanın dediği gibi skinler sadece sana görünür... bildiğim kadarıyla en basit ifadeyle her kaplamanın bir numarası var, misal sen 1453temalı kaplamayı indirip kuruyorsun o gidip kendini "5" numaralı kaplamanın üzerine yazıyor. sonra online uçarken senle ben karşılaştığımızda bana kaplamanın tamamı gelmiyor, zaten gelse bu uzun süreceğinden oyun çok takılır, benim bilgisayarıma sadece "5 numarayı kullanıyor" bilgisi geliyor. bandeki oyun benim harddiskimden "5" numaralı kaplama hangisiymiş buluyor ve seni onunla kaplıyor. Sende ne olduğu muhim değil bendeki 5 numaralı kaplama üzerinde kurbağa desenleri olan bi taneyse ben seni öyle görüyorum.

hatta ben bu konuda şöyle bir teori geliştirmiştim; bende yüklü olan tüm kaplamaları parlak kırmızı bir renkle doldurursam düşmen ne kaplama seçerse seçsin ben onları parlak kırmızı olarak görecektim. onlar damgalı eşek gibi dolaşırken ben onları daha uzak mesafeden daha kolay görecektim, it dalaşı yaparken ağaçların arasında daha çabuk görecektim ama vazgeçtim sonradan, sonuçta zevk için uçuyorum, bu bir yarışma yada turnuva değil, neden kendi göz zevkimi de bozayım ki diye düşündüm, gereksiz gördüm. ama dünyada ilk benim aklıma gelmemiştir illaki, mutlaka daha önce düşünenler de olmuştur, bilmiyorum kullanan var mı :)

Çok zalimsin Şakir Abi...

Çevrimdışı Yeniceri

• Onursal Başkan
  • *
  • Kıdem: +45/-5
  • TURK!
    • www.simwolfs.com
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2010, 11:15:37 ÖÖ »
Hatırladığım kadarıyla bu fikir daha once filoda konuşulmuş ve seninki ile aynı nedenlerlerden vazgeçilmişti..

Çevrimdışı 141st_EagleTurk

• 141st Wolfs/Group Leader
  • *
  • Kıdem: +33/-2
  • Best Wax Killer
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2010, 12:02:45 ÖS »
 Sanırım bunu yapan ve uçan serverlarda birçok kişi var :sinsi:  Nedemek ve kimleri ima etmek istediğimi sanırım bizim filonun pilotları özelliklede Eko anlamıştır ;)

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • Kıdem: +15/-17
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2010, 05:46:07 ÖS »
güzel fikir evet fakat kaplanın dediği gibi skinler sadece sana görünür... bildiğim kadarıyla en basit ifadeyle her kaplamanın bir numarası var, misal sen 1453temalı kaplamayı indirip kuruyorsun o gidip kendini "5" numaralı kaplamanın üzerine yazıyor. sonra online uçarken senle ben karşılaştığımızda bana kaplamanın tamamı gelmiyor, zaten gelse bu uzun süreceğinden oyun çok takılır, benim bilgisayarıma sadece "5 numarayı kullanıyor" bilgisi geliyor. bandeki oyun benim harddiskimden "5" numaralı kaplama hangisiymiş buluyor ve seni onunla kaplıyor. Sende ne olduğu muhim değil bendeki 5 numaralı kaplama üzerinde kurbağa desenleri olan bi taneyse ben seni öyle görüyorum.

hatta ben bu konuda şöyle bir teori geliştirmiştim; bende yüklü olan tüm kaplamaları parlak kırmızı bir renkle doldurursam düşmen ne kaplama seçerse seçsin ben onları parlak kırmızı olarak görecektim. onlar damgalı eşek gibi dolaşırken ben onları daha uzak mesafeden daha kolay görecektim, it dalaşı yaparken ağaçların arasında daha çabuk görecektim ama vazgeçtim sonradan, sonuçta zevk için uçuyorum, bu bir yarışma yada turnuva değil, neden kendi göz zevkimi de bozayım ki diye düşündüm, gereksiz gördüm. ama dünyada ilk benim aklıma gelmemiştir illaki, mutlaka daha önce düşünenler de olmuştur, bilmiyorum kullanan var mı :)

ManoMachine gelmişş  :turk Abi çok güldürdün beni  :turk damgalı eşek   :lol:  :lol:  :lol: