0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben dün ac-130 operatörü görevini bitirdim 105 mm top ile şehri duman ettim bölge sakinlerinden özür diliyorum ayrıca dikkatimi çekti hiç sivil yok sanırım benden önce biri katliam yapmış
Alıntı yapılan: FlankerB - Aralık 14, 2007, 12:14:27 ÖSBen dün ac-130 operatörü görevini bitirdim 105 mm top ile şehri duman ettim bölge sakinlerinden özür diliyorum ayrıca dikkatimi çekti hiç sivil yok sanırım benden önce biri katliam yapmış o zaman boşa salladın sanki!
Alıntı yapılan: maverick - Aralık 14, 2007, 01:05:17 ÖSAlıntı yapılan: FlankerB - Aralık 14, 2007, 12:14:27 ÖSBen dün ac-130 operatörü görevini bitirdim 105 mm top ile şehri duman ettim bölge sakinlerinden özür diliyorum ayrıca dikkatimi çekti hiç sivil yok sanırım benden önce biri katliam yapmış o zaman tebrik ederim seni,teröre sende dur dediğin için!o zaman boşa salladın sanki!Sivil halkı kastetmiştim teröristleri yok ettim..
Alıntı yapılan: FlankerB - Aralık 14, 2007, 12:14:27 ÖSBen dün ac-130 operatörü görevini bitirdim 105 mm top ile şehri duman ettim bölge sakinlerinden özür diliyorum ayrıca dikkatimi çekti hiç sivil yok sanırım benden önce biri katliam yapmış o zaman tebrik ederim seni,teröre sende dur dediğin için!o zaman boşa salladın sanki!