Username:

Password:

Gönderen Konu: Call Of Duty Modern Warfare 2 sorun(Alper bi bak şuna :D )  (Okunma sayısı 1359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • Kıdem: +15/-17
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
Call Of Duty Modern Warfare 2 sorun(Alper bi bak şuna :D )
« : Kasım 13, 2009, 05:47:01 ÖS »
Menüdeki yazılar değişik yazıyor yani hiçbir dilde yazmıyor yazılar hani sembolik yazı tipleri varya sembolik saçma sapan harfler var onlarla yazıyor bunu ingilizceye nasıl çeviricem şimdi  :'(  :-\

Çevrimdışı ManoMachine

• Mega Üye
  • Kıdem: +22/-1
  • Sus be kadın, sus!
Ynt: Call Of Duty Modern Warfare 2 sorun(Alper bi bak şuna :D )
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2009, 11:11:15 ÖS »
eğer kurulum dilini ingilizce seçtiğine eminsen oyunun font dosyaları bozuk demektir. onları da bulup nasıl yamarız bilemiyorum açıkçası.

bende mw2 yok oynamadım daha ama eski tecrübelerime dayanarak bu mantığı yürüttüm.

kaldırıp kurmayı dene bence bi kere, kurulum dili olarak ingilizceyi seçtiğinden emin ol çünkü bazı çin kopyaları default olarak çince kuruluyor, insan dikkat etmez next derse oluyor böyle şeyler el alışkanlığı sonuçta. Yada ingilizce kurulum yapılmış dahi olsa kurulum sırasında bi hata olmuş olabilir. sen temiz bi kurum yap yani bence.

bunlara rağmen düzelmezse elindeki oyun arızalı demektir, dediğim gibi nasıl yamanır hiçbir fikrim yok malesef.

Çok zalimsin Şakir Abi...

Çevrimdışı 141st_Alper

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +66/-2
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2009, 11:20:52 ÖS »
Bende Sencer abiye katılıyorum Orhun. Bi temiz kurulum yap çünkü dil dosyalarını bulamadım oyunun içinde. Bulsaydım onu uplardım sana.

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • Kıdem: +15/-17
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2009, 11:37:42 ÖS »
Deniyim de sanmıyorum olacağını çünkü çince değil sembolik harfler var şu msn de kullanılan gibi.

Çevrimdışı mhnmhn

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +0/-0
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2010, 12:01:20 ÖÖ »
bu demektir sizin ekran kartı oyuna uymuyor daha yüksek almalısın bende de olmuştu