Username:

Password:

Gönderen Konu: SİMWOLFS Günlük.....  (Okunma sayısı 4641 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • Kıdem: +15/-17
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
Ynt: SİMWOLFS Günlük.....
« Yanıtla #30 : Kasım 07, 2009, 08:12:35 ÖS »
Hay günlük nerden aklıma geldi de açtım seni  :lol:

Çevrimdışı 141st_Alper

• Moderator
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +66/-2
« Yanıtla #31 : Kasım 07, 2009, 10:29:35 ÖS »
Sevgili günlük

bugün gene berbat bi hafta sonuna başladım. İş yorgunluğunun üstüne sabah 8 de geometri dersinden daha berbat bişey olamaz. Zaten son ders uyuyup kalmışım hiçbirşey hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda evimin kapısının önündeydim  :turk :turk :kiro5 :kiro5 :kiro5 :kiro5(şaka canım)

Çevrimdışı 141st_Akıncı

• 141st Wolfs CO
  • *
  • Kıdem: +38/-2
« Yanıtla #32 : Kasım 07, 2009, 11:09:05 ÖS »
Sevgili günlük ;
 Lockon dan bir gün daha uzakta olmanın vermiş olduğu üzüntüyle , rolanti gibi ufak bir teferruatı halletmekn için gittiğim sanayi den akşama kadar çıkamadım. aksesuar teyp hoparlo kılıf derken abarrtığımı geç de olsa fark ettim. satmak üzere olduğum arabama masraf yaptığımamı ? , giden onca parayamı yanayım bilemiyorum.
 evet günlük,pişmanmısın diye soracaksın ;elbette değilim yine olsa yine yaparım. ( ben üzüntüden naaptığımı biliyormuyum?) :dsa: :dsa:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !...

Çevrimdışı 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Kıdem: +84/-0
  • HARD TO BE HUMBLE,TIGER TIGER TIGER!
    • SIMWOLFS
« Yanıtla #33 : Kasım 07, 2009, 11:59:41 ÖS »
günlük daha yeni geldim iş yemeği bir sürü zırva kelimelerin kullanıldığı ticaret odası toplantısı.ve bir sürüde daha fazla para kazanmak isteyen ucuzcu patronlar.şükür eve geldim yani.

Çevrimdışı Nusret

• Mega Üye
  • Kıdem: +8/-0
« Yanıtla #34 : Kasım 08, 2009, 12:09:47 ÖÖ »
günlük ;

ilk defa, çalıştığım matematiği anladım :D bu süper bir duyguymuş :D herkezin yaşamasının gerektiğini düşünüyorum :) internette gezerken bi strateji oyunu gördüm indireyim dedim bi baktım internet hızı 24  >:( (son günlerde yavaştı ama düzelmiştir, hatlardandır diyordum, düzelmemiş) şuan anti spyware programı indiyorum oda düzeltemesse tek çare format  :kötü: ama hiç gözm almıyo  :-\ düzelmesi dileğiyle :D bugünde böyle bitti :D yarının daha iyi geçmesi dileğiyle herkeze iyi geceler  :Super:

Çevrimdışı 141st_Akıncı

• 141st Wolfs CO
  • *
« Yanıtla #35 : Kasım 08, 2009, 12:18:46 ÖÖ »
Lan günlük şöyle karşılıklı 2 kadeh bişey içelim dicem  :-\ :-\ sen ağzınla içmiyosunki boşver en iyisi  :'( :'( :kiro1 :kiro2 :kiro3 :kiro4 :kiro5 :kiro6 :uçuş :joy :palyaco:

Çevrimdışı 141st_PanTeR

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +1/-1
« Yanıtla #36 : Kasım 08, 2009, 12:29:26 ÖÖ »
Sevgili Günlük

Bugün Matematiğe Çalışırken Anladım Zamanında Yapmadığımız Görevlerin Öğrenimi Zaman Geçtikçe Zorlaşıyor...Ve İcimden Acaba Boşamı Kürek Çekiyorum Diye Sayıklıyorum.Bir Tarafım Doğrularken Diğer Tarafım İtekliyor.Bir Tarafımsa Kaygıyla Diğer Tarafım umutla...Ne Yapmam Gerektiğini Biliyorum Günlük Deniyorum Uyguluyorum Umarım Boşa Kürek Çekmiyorum.

Sonuna Rezil Olmayıda Ekliyorum Kendimi Kendimce Tetikliyorum.Artık Emeklemek Değil Koşmak istiyorum.

En Azından isterken Koşmayı özlüyorum.

Çevrimdışı 141st_Akıncı

• 141st Wolfs CO
  • *
« Yanıtla #37 : Kasım 08, 2009, 01:02:10 ÖÖ »
Sevgili günlük;
(Bu muhabbeti de sevdim yani  ;D) şu an ders çalışırken zorlanan kardeşlerimin yerinde olmak için neler vermezdim . niyemi? tanıştığım ve tanışmadığım bütün pilot veya hedeflediğim ama ulaşamadığım insanlarla tanıştıkça içimden kopan parçaların pişmanliğiyle söylüyorum. onları zorlamak değil amacım . sadece kardeşlerimin de kazananlardan hiçbir farkı yada eksikliği olmadığını düşündüğüm için söylüyorum. neyse günlük şerefine  :dsa:

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
« Yanıtla #38 : Kasım 08, 2009, 03:51:03 ÖS »

Sevgili günlük;
İyi kide açmışım seni  :turk  :lol:  :lol:  :lol:
Hay günlük nerden aklıma geldi de açtım seni  :lol:

Çevrimdışı 141st_Nightfall

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +7/-0
« Yanıtla #39 : Kasım 08, 2009, 04:46:14 ÖS »
efkarlı gördüm seni zafer hocam.. biz eko ile ayarı vericez bi gün istersen seni de bekleriz yani :) bu arada bu günlerde dilime de bu şarkı dolanmış durumda

"Vakit geç olmuş, dönülmez yolmuş, yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost, geceler düşman" :Super:

Çevrimdışı 141st_Akıncı

• 141st Wolfs CO
  • *
« Yanıtla #40 : Kasım 08, 2009, 05:59:49 ÖS »
 :Super:

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
« Yanıtla #41 : Kasım 08, 2009, 11:08:34 ÖS »
Günlük ben iyice saçmaladım.Hatta saçmalak da değil zıvanadan çıktım.Olmaz olmaz diyorum oluyor ne bu?Hayırdır bakalım ne olacak acaba bu gidişin sonu  :-\

Çevrimdışı 141st_Fırtına

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +29/-0
  • ''one shot one kill...''
« Yanıtla #42 : Kasım 09, 2009, 09:08:00 ÖÖ »
Gece Ankara' ya ulaştık. Kolejin yıpranmış merdivenlerini tırmanırken kafamda bin tane soru işareti var...

Keşke haftasonu için Samsun' a gitmeseydim.

________________________________________________________Multirole Fighter

Çevrimdışı 141st_Zulkerneyn

• 141st Wolfs
  • *
  • Kıdem: +13/-3
  • derin bilgi,güçlü eylem
    • kurt
« Yanıtla #43 : Kasım 09, 2009, 10:44:39 ÖÖ »
sevgili günlük;
arkadaşlarımı o kadar iyi anlıyorumki...insan doğası gereği hayatta koşarken hep önüne çıkan ilk engele odaklanır.hayatta engelleri bitirdiğinde refaha ulaşacağını sanırmış.Oysa hayat zaten engeller bütünüymüş.bazıları büyük, bazıları küçük, ama sonuçta adı engel yani sadece bizi yavaşlatmak için var olan şeyler onlar.Aslında bizi durdurmaya güçleri yetmez ama bu birazda bize bağlı.soruna değer verirsek onunla kalırız.Eğer yolda ayağımıza değen taşa odaklanırsak yolu göremeyiz ve taştan çok nereye gittiğimiz sorusu daha önemli ise bu hayatta demekki ufacık bir taş bile bizi yolumuzdan çevirebilir.
Şu an üniversite sınavına hazırlanan arkadaşlarımız sadece sınavı görüyorlar ilerisini değil..ama inan ilerisini gerçekten görebilseler karşılarında herhangi bir problem kalmadan yollarına devam edebilirler

GOD'S PERSONAL ARMY

Çevrimdışı ghost23

• Ultra Üye
  • M1TSKSNBG 5-5-7-2
« Yanıtla #44 : Kasım 09, 2009, 03:59:53 ÖS »
Günlük biz hele bi sınavı atlatalımda  gerisini sonra düşünürüz :D