0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abilerim oyunda f-16 mod ariyorum 1.02 versiyon için birde hangi ucak yerine yapıldıgını soylerseniz sevinirim
A-10 ile uçsanız, kağnı arabası gibi gider ve radar - hava-hava yok.F-15 ile uçsanız hava-yer yok (bomba bile yok). Sırf F2'ye basınca F-16 görmek için değmez.Mig-29'a koysanız o zaman da kokpit alakasız olur, tad vermez, MFD yok - HUD sınırlı...
Alıntı yapılan: Buyuk Kartal - Kasım 13, 2007, 11:22:53 ÖSA-10 ile uçsanız, kağnı arabası gibi gider ve radar - hava-hava yok.F-15 ile uçsanız hava-yer yok (bomba bile yok). Sırf F2'ye basınca F-16 görmek için değmez.Mig-29'a koysanız o zaman da kokpit alakasız olur, tad vermez, MFD yok - HUD sınırlı...zaten yapılan modellemeler f-16 için sırıtıyor.a-10 modeli çin kanatlar tam yapılmamış yani a-10 kanatları gözüküyor.ama f-15 e uyarlanmış olanında harika manevralar yapabiliryorsunuz.bence f-15 yerine f-16 kullanın A to A için.
Keske orjinal F15 yerine F16 yi alsalarmis.
Eğer oyun uçak databasei ile oynamaya izin verseydi ben balıklama atlardım. Ama malesef bu yok. FCde de yok.Şöyle ki F-16 sensörleri ile oynar - APG-68(v)9, ALQ-179(v)3 veya 5. İşte o zaman tam türk F-16sı olurdu. o zaman yemede yanında yat.Yani şimdi F-15i F-16 yapmanın bir mantıksızlığı da o. Sensörleri yine eski F-15C sensörleri olacak. Bizim Türk F-16ları değil.Bir de hakiki SU-35 yapardım öyle bişey olsaydı. IRBIS-E radarlı falan.