Username:

Password:

Gönderen Konu: Nevada Haritası Yayınlandı!  (Okunma sayısı 1836 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi 141st_Kaplan

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +80/-0
    • SIMWOLFS
Ynt: Nevada Haritası Yayınlandı!
« Yanıtla #45 : Haziran 09, 2009, 12:58:36 ÖS »
Öyle bir başlık vardı bu nevada haritasıyla ilgili ama bugün silindi nedense. Emrenin açtığı konuda silindi bende anlamadım neden.

yoksa bu haritanın çıkışı istenmeden mi gerçekleşti.modderlar ve yaptırıcı tarafında bir uyuşmazlık mı söz konusu.yani ben bunu; forum sayfalarını çökmesi veya kapanması.haritanın gelişimi hakkında bilgi bulunmaması ve aniden çıkması.ayrıca Yeniçeri komutanımın ortalıkta görünmemesine bağlayabilirim.

Arkadaşlar bu Nevada haritasının ED forumlarında silinmesinin sebebi bu haritanın Aslında DCS: A-10C Warthog'dan sonra yayınlanması planlanıyordu ama yasal olmayarak yayınlanmış sanırım ve ED forumlarında bununla ilgili linkler kaldırılıyor..

böyle korsanca ortalığa salıverilmseniden belliydi.neyse a-10 nun çıkmasına ne kadar kaldı.

Çevrimdışı 141st_Alper

• 141st Wolves V.T.A.I
  • *
  • Ülke: tr
  • Kıdem: +66/-2
« Yanıtla #46 : Haziran 09, 2009, 01:08:46 ÖS »
Öyle bir başlık vardı bu nevada haritasıyla ilgili ama bugün silindi nedense. Emrenin açtığı konuda silindi bende anlamadım neden.

yoksa bu haritanın çıkışı istenmeden mi gerçekleşti.modderlar ve yaptırıcı tarafında bir uyuşmazlık mı söz konusu.yani ben bunu; forum sayfalarını çökmesi veya kapanması.haritanın gelişimi hakkında bilgi bulunmaması ve aniden çıkması.ayrıca Yeniçeri komutanımın ortalıkta görünmemesine bağlayabilirim.

Arkadaşlar bu Nevada haritasının ED forumlarında silinmesinin sebebi bu haritanın Aslında DCS: A-10C Warthog'dan sonra yayınlanması planlanıyordu ama yasal olmayarak yayınlanmış sanırım ve ED forumlarında bununla ilgili linkler kaldırılıyor..

böyle korsanca ortalığa salıverilmseniden belliydi.neyse a-10 nun çıkmasına ne kadar kaldı.

Daha çoook var. Bide utanmadan nevada'yı A-10'la çıkarıcaktık diyolar e yuh yani. Biz o zaman oturalım burda 2005 te çıkan lock on'u oynayalım yani aslında hiç bi fark yok aralarında o kadar sene geçti FC'den başka adam akılı bişey yapılmadı şu oyuna.

Çevrimdışı 621-Ş@HİN

• Yeni Üye
  • *
  • Kıdem: +0/-0
« Yanıtla #47 : Haziran 23, 2009, 01:30:08 ÖS »
çok güzel olmuş ama biraz fazla :D