0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle bir başlık vardı bu nevada haritasıyla ilgili ama bugün silindi nedense. Emrenin açtığı konuda silindi bende anlamadım neden.
Veli abi Nevada harita dosyalarının(lockonfilesden part olarak indirdiğin) içindeki temptextures kısmındaki tüm dosyaları oyundaki bazar/temptextures kopyalamayı dene ve sonra benim programı çalıştırarak tekrar Nevada yı seç..
Normalde programsız da oluyordu, modmanle nevadayı kurup, tekrar modmanle kaldırınca kırım geri geliyor.Bizim program kat kat daha seri tabii, şüphe yok...Amöa şöyle birşey fork ettim, bizim harita değiştiriciyi kullandıktan sonra nevada seçili olsa da, modman da bazı dosyaları kırmızı görünüyor? Neden? modman mi sapıtıyor acaba...
Alıntı yapılan: 141st_Alper - Haziran 08, 2009, 12:02:07 ÖÖÖyle bir başlık vardı bu nevada haritasıyla ilgili ama bugün silindi nedense. Emrenin açtığı konuda silindi bende anlamadım neden.yoksa bu haritanın çıkışı istenmeden mi gerçekleşti.modderlar ve yaptırıcı tarafında bir uyuşmazlık mı söz konusu.yani ben bunu; forum sayfalarını çökmesi veya kapanması.haritanın gelişimi hakkında bilgi bulunmaması ve aniden çıkması.ayrıca Yeniçeri komutanımın ortalıkta görünmemesine bağlayabilirim.
Bu nevada benim kırımı da değiştirdi Yain kırım da çalışıyor, sorun yok ama bazı yerlerde nevada kaplamarı var Uçarken görüyorum, yemyeşil tarların arasın bitane kahverengi nevada kaplası
melez bir haritan oldu,mübarek olsun.