0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzun bir beklemeden sonra bu haritanın çıkmış güzel bişey.indirip deneyelim.olurya belki aramızda yapalım dediğmiz uçuşların bir kısımını burda gerçekleştirelim.birde bu haritayı kurduğumuzda kullandığımız esas haritayı kapatmış mı oluyor.
Alıntı yapılan: 141cdt_Kaplan - Haziran 07, 2009, 12:13:16 ÖSuzun bir beklemeden sonra bu haritanın çıkmış güzel bişey.indirip deneyelim.olurya belki aramızda yapalım dediğmiz uçuşların bir kısımını burda gerçekleştirelim.birde bu haritayı kurduğumuzda kullandığımız esas haritayı kapatmış mı oluyor.Öyle olmalı.Yoksa nereye koyabilirler ki Ama bunu yüklersem özleyeceğim Kırım'ı
olmak zorunda değil bence her iki haritayı çalıştıracak bir programlamada uçuşlar yapılabilridi.mesala falcon 4.0+versiyonlarında yapılan haritalar kullanıcının tercihine bırakılacak şekilde tasarlanıp simin menüsünde uçmak istediği haritayı seçerek uçuşunu gerçekleştirebiliyor.umarım böyle olur.
Alıntı yapılan: 141cdt_Kaplan - Haziran 07, 2009, 12:29:52 ÖSolmak zorunda değil bence her iki haritayı çalıştıracak bir programlamada uçuşlar yapılabilridi.mesala falcon 4.0+versiyonlarında yapılan haritalar kullanıcının tercihine bırakılacak şekilde tasarlanıp simin menüsünde uçmak istediği haritayı seçerek uçuşunu gerçekleştirebiliyor.umarım böyle olur.Bende öyle bir program yapmayı düşünüyorum ama lockon çöktü şuan sıfırdan kuruyorum..
Alıntı yapılan: ghost23 - Haziran 07, 2009, 12:18:37 ÖSAlıntı yapılan: 141cdt_Kaplan - Haziran 07, 2009, 12:13:16 ÖSuzun bir beklemeden sonra bu haritanın çıkmış güzel bişey.indirip deneyelim.olurya belki aramızda yapalım dediğmiz uçuşların bir kısımını burda gerçekleştirelim.birde bu haritayı kurduğumuzda kullandığımız esas haritayı kapatmış mı oluyor.Öyle olmalı.Yoksa nereye koyabilirler ki Ama bunu yüklersem özleyeceğim Kırım'ı olmak zorunda değil bence her iki haritayı çalıştıracak bir programlamada uçuşlar yapılabilridi.mesala falcon 4.0+versiyonlarında yapılan haritalar kullanıcının tercihine bırakılacak şekilde tasarlanıp simin menüsünde uçmak istediği haritayı seçerek uçuşunu gerçekleştirebiliyor.umarım böyle olur.
Yedekleriz eskisini... Yada modman falansa güzel olur... Bi insin de, Kurcalıyım ben Zaten lock on u tekrar kurmam gerekiyor, üşeniyorum ne zamandır, korkmadan kurcalarım orasını burasını Sizler için denek olurum arkadaşlar
Alıntı yapılan: 141st_c@sper - Haziran 07, 2009, 12:35:30 ÖSAlıntı yapılan: 141cdt_Kaplan - Haziran 07, 2009, 12:29:52 ÖSolmak zorunda değil bence her iki haritayı çalıştıracak bir programlamada uçuşlar yapılabilridi.mesala falcon 4.0+versiyonlarında yapılan haritalar kullanıcının tercihine bırakılacak şekilde tasarlanıp simin menüsünde uçmak istediği haritayı seçerek uçuşunu gerçekleştirebiliyor.umarım böyle olur.Bende öyle bir program yapmayı düşünüyorum ama lockon çöktü şuan sıfırdan kuruyorum.. bak işte bu işi biri hemen planı oluşturmuş.sağol emrecim bizi de bu ikilemden kurtarmayı başarırsan seni ghostbusters lara vermicem