0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Ghost. Ben vista kullanırken lock on durduk yere kitlenip kalıyordu. Açıyordu ama açtığıma pişman oluyodum adamı sinir ediyor. İnşallah W7'de böyle bi sorun olmaz.
Alıntı yapılan: 141st_Alper - Mayıs 29, 2009, 04:14:08 ÖSTeşekkürler Ghost. Ben vista kullanırken lock on durduk yere kitlenip kalıyordu. Açıyordu ama açtığıma pişman oluyodum adamı sinir ediyor. İnşallah W7'de böyle bi sorun olmaz.son olarak yükleyip denicem demiştin.denedin mi?denediysen sonuç nedir?
Alıntı yapılan: 141cdt_Kaplan - Mayıs 29, 2009, 05:24:46 ÖSAlıntı yapılan: 141st_Alper - Mayıs 29, 2009, 04:14:08 ÖSTeşekkürler Ghost. Ben vista kullanırken lock on durduk yere kitlenip kalıyordu. Açıyordu ama açtığıma pişman oluyodum adamı sinir ediyor. İnşallah W7'de böyle bi sorun olmaz.son olarak yükleyip denicem demiştin.denedin mi?denediysen sonuç nedir?Sonuç aynı abi problem sistemle alakalı benim. Ama şuan XP var.
Ayrıca birşey söylemek istiyorum vista da doğru düzgün çalışmayan herşeyi yönetici olarak çalıştırdığınızda tıpış tıpış çalışıyor
Alıntı yapılan: ghost23 - Mayıs 30, 2009, 10:21:27 ÖÖAyrıca birşey söylemek istiyorum vista da doğru düzgün çalışmayan herşeyi yönetici olarak çalıştırdığınızda tıpış tıpış çalışıyor Vista bir acayip adam